WIL JIJ BIJDRAGEN AAN DE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VAN EEN JONGERE?

 

Als je piekert, angstig bent of heel veel vragen hebt, dan beïnvloedt dat je leven.
Je schoolprestaties lijden eronder en je relaties met anderen staan onder druk.
Maar ja… wat moet je dan doen??

Hier begint mijn missie. Ik geloof dat jongeren, ondanks alles wat speelt in hun leven, gelukkig kunnen zijn. Met al mijn kennis, liefde en ervaring geef ik hen een rugzak vol tools, zodat zij weten hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
Ik help hen om met vol vertrouwen in het leven staan. Ze ontdekken en begrijpen wie ze zijn en waar ze echt gelukkig van worden.

Drie jaar lang ben ik nu zelfstandig jongerencoach. Na 15 jaar werken in het VO, als docent Nederlands, mentor, FRT en sova trainer en schoolcounselor waagde ik de sprong. Al die ervaring met jongeren, dat gepassioneerde hart van mij en mijn vele vormen van bijscholing op het gebied van coachen en gezondheid vond ik dat ik jongeren en hun ouders veel meer kon bieden dan wat binnen een school kon. En ik had gelijk. Dat kan ik ook. Ik ben er goed in en ik word er gelukkig van. Maar belangrijker, ik heb al veel jongeren kunnen helpen!

Maar ik pas niet in het plaatje van gemeentes, zorgverzekeraars of beroepsverenigingen. Ze weten niet zo goed wat ze met mij moeten. Vele maanden ingangen gezocht maar niet gevonden. Behalve bij de NOBCO die zagen het wel zitten met mij. Superfijn natuurlijk, maar helaas geeft dat geen toegang tot vergoedingen.

Dikke pech. Dikke pech voor die jongeren die ik tijdens intakes weet te bewegen naar hoop, verandering en gemotiveerd heb om het met zichzelf aan te gaan, maar dan horen dat het niet vergoed wordt. Te vaak kan ik niet leveren omdat het geld er niet is en ze na de intake niet terugkomen. Soms op weg naar een wachtlijst. Dat kan anders!

Het theaterproject in januari 2020 trok twee grote sponsors aan die het mogelijk maakten om dit samen met mijn team neer te zetten en zoveel publiek te raken tot diep in het hart. Vele mailtjes kreeg ik na de voorstelling over het verschil dat we maakten en hoeveel gesprekken in gezinnen gestart waren die avond. Het ontroerde mij enorm.

Dus ik ga voor de win- win- win situatie en denk out of the box. Met het geld van sponsors kan ik mijn werk blijven op de eigen en unieke manier zoals ik doe, kan ik veel meer jongeren geven wat ze nodig hebben én weet jij zeker dat je investeert in de toekomst en je geld op een goede plek terechtkomt. Als dit idee de komende maanden een succes wordt, zal ik een stichting met ANBI status opstellen, om sponsoring en donaties nog aantrekkelijker te maken.

Ik beloof dat de jongeren die ik hiermee kan blijmaken het allerbeste krijgen van mij en wat ik te bieden heb!

Alle mogelijkheden staan hieronder, maar het is uiteraard ook mogelijk om een vrije gift te doen. Kies dan voor één van de mogelijkheden zodat je in het keuzemenu terechtkomt.

Bij Madelon heb ik geleerd terug te gaan naar mijn werkelijke ik. Ze heeft echt gewerkt vanuit mij in plaats van het ‘probleem’. Doordat wij door pijnlichamen zijn heen gegaan zijn er verschillende blokkade’s en angsten verdwenen. Ook heb ik een hoger bewustzijn bij haar gecreëerd waardoor ik niet meer de weg kwijt raak. Veel keuzes die ik vandaag de dag maak doe ik vanuit Liefde, niet meer vanuit angst. Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.
Rik (21 jaar)

Your Inner Movement PERSONAL

Jouw sponsorbijdrage: 850 euro inclusief BTW

Dit individuele coachprogramma helpt jongeren antwoorden te vinden als ze zich even niet zo lekker voelen. Er is iets aan de hand, ze voelen zich niet prettig of zelfs ongelukkig en ze weten niet waarom.

Ik leer ze hoe ze deze antwoorden naar buiten kunnen brengen en hoe ze zich staande te houden in hun omgeving. Ik leer ze over het (puber)brein en hoe het werkt, we onderzoeken samen sterke punten en valkuilen en ik leer ze eerlijk te zijn naar zichzelf en hun omgeving. Na elke sessie krijgen twee weken om het geleerde in praktijk te brengen. Ze zijn ongeveer vier maanden onderweg naar vernieuwd zelfvertrouwen, focus en richting.

Wat krijgen ze?
– 8 individuele sessies van een uur
– 1 gezinssessie met één of beide ouders
– Tweewekelijkse opdrachten & inspiratie voor thuis
én een verrassend welkomstcadeau ..

Kosten: 850 euro, inclusief btw

Als sponsor van een Personal maak jij het voor een jongere mogelijk om met zichzelf aan de slag te gaan. In overleg leg ik ook het contact tussen jullie en kun je niet alleen financieel bijdragen, maar ook op de hoogte blijven van de voortgang en overwinningen!

Uiteraard krijgen alle sponsors ( wanneer je dat wilt) vermelding op mijn website en social media én 2 toegangskaarten voor de nieuwe theatervoorstelling op 13 maart 2021. Andere voorwaarden voor sponsoring zijn zeker bespreekbaar!

Theaterproject 13 maart 2021 ‘CORONASLEEP’

Jaarlijks neem ik het publiek op reis naar de wondere wereld van jongeren en de puberteit. Vanuit verschillende perspectieven vertel ik verhalen vanuit mijn eigen ervaringen in het onderwijs en mijn werk in mijn eigen praktijk. Verschillende scénes uit het leven van een puber komen voorbij, waarin ik mijn visie geef over waarom ‘moedig zijn’ zo belangrijk is in deze tijd. Of je nu de puber, de ouder, de docent, de buurvrouw bent, deze voorstelling zal bakken vol inzichten en inspiratie geven én een dikke vette glimlach op het gezicht.

Ook krijgen verschillende jongeren deze middag een podium die vanuit hun eigen ontwikkeling willen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ze zijn bereid om die moed en kwetsbaarheid te laten zien voor het publiek. Omdat ze ervaren hebben dat het werkt en geloven in wat ze te vertellen hebben.

Dit alles in de vorm van theater, met een interactief programma, verhalen, muziek, video’s en heel veel humor. Volgend jaar, 13 maart 2021 is het weer zover. En met precies een jaar nadat de Coronacrisis begon, is het thema al gekozen. Hoe hebben de jongeren deze periode beleefd?

Naast het vaste team willen we dit jaar 4 jongeren de kans geven om aan de voorstelling mee te doen. Ze krijgen een podium om dat wat ze willen delen met het publiek te kunnen laten horen en zien.Afgelopen jaar is dit project tot stand gekomen door gulle giften van sponsors waardoor deze eerste editie een groot succes kon zijn. Dit jaar wil ik er weer een groot succes van maken, maar ook de deelnemende jongeren en mijn team geven wat ze verdienen. Dat betekent voor de nieuwe deelnemende jongeren een passend coachtraject, inclusief theatercoaching door mijn regisseur én voor mijn team een passende vergoeding. We zijn met ons alles zeker drie maanden onderweg, met vele bijeenkomsten en repetities.

Als sponsor draag je bij aan het geheel van dit alles door een vrije gift óf het bijdragen aan het traject voor een nieuwe deelnemende jongere ( 750 euro inclusief btw).
Uiteraard krijgen alle sponsors ( wanneer je dat wilt) vermelding op mijn website en social media én 2 toegangskaarten voor de nieuwe theatervoorstelling. Andere voorwaarden voor sponsoring zijn zeker bespreekbaar!