WIL JIJ BIJDRAGEN AAN DE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VAN EEN JONGERE?

 

Als je piekert, angstig bent of heel veel vragen hebt, dan beïnvloedt dat je leven.

Je schoolprestaties lijden eronder en je relaties met anderen staan onder druk.
Maar ja… wat moet je dan doen??

Hier begint mijn missie. Ik geloof dat jongeren, ondanks alles wat speelt in hun leven, gelukkig kunnen zijn. Met al mijn kennis, liefde en ervaring geef ik hen een rugzak vol tools, zodat zij weten hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
Ik help hen om met vol vertrouwen in het leven staan. Ze ontdekken en begrijpen wie ze zijn en waar ze echt gelukkig van worden.

Drie jaar lang ben ik nu zelfstandig jongerencoach. Na 15 jaar werken in het VO, als docent Nederlands, mentor, FRT en sova trainer en schoolcounselor waagde ik de sprong. Al die ervaring met jongeren, dat gepassioneerde hart van mij en mijn vele vormen van bijscholing op het gebied van coachen en gezondheid vond ik dat ik jongeren en hun ouders veel meer kon bieden dan wat binnen een school kon. En ik had gelijk. Dat kan ik ook. Ik ben er goed in en ik word er gelukkig van. Maar belangrijker, ik heb al veel jongeren kunnen helpen!

 

Het theaterproject in januari 2020 trok twee grote sponsors aan die het mogelijk maakten om dit samen met mijn team neer te zetten en zoveel publiek te raken tot diep in het hart. Vele mailtjes kreeg ik na de voorstelling over het verschil dat we maakten en hoeveel gesprekken in gezinnen gestart waren die avond. Het ontroerde mij enorm.

Dus ik ga voor de win- win- win situatie en denk out of the box. Met het geld van sponsors kan MOED Theaterprojecten doorgaan! Heb je interesse om dit initiatief te steunen? Neem dan contact met me op.