ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL, MAAR WEET JE NIET ZO GOED HOE DAT KOMT?


Er is niets mis met hulp vragen als je zelf even niet meer weet
hoe je nu verder moet. Sterker nog, het vraagt moed en lef om
die hulp te vragen. Als jij dit leest dan heb jij de eerste stap al gezet.

Als jongere in deze maatschappij heb je het heel druk.
Je wilt gezien worden door anderen en tegelijkertijd jezelf ontdekken.
Je zet je misschien af, probeert van alles uit, om later misschien
tot de conclusie te komen dat je eigenlijk iets heel anders wil.
Misschien weetje het helemaal niet meer. Vind je het moeilijk om
aansluiting te vinden en sluit je je af voor anderen?
Of overschreeuw jij jezelf?

'Het gaat er niet om wat er in het verleden gebeurd is, het gaat erom wat je NU wilt.'

Als je piekert, angstig bent of heel veel vragen hebt, dan beïnvloedt dat je leven.
Je schoolprestaties lijden eronder en je relaties met anderen staan onder druk.
Maar ja… wat moet je dan doen??

Hier begint mijn missie. Ik geloof dat jongeren, ondanks alles wat speelt in hun leven, gelukkig kunnen zijn. Met al mijn kennis, liefde en ervaring geef ik jou een rugzak vol tools, zodat jij weet hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.
Ik help jou om met vol vertrouwen in het leven staan. Je gaat ontdekken en begrijpen wie je bent en waar je echt gelukkig van wordt. Los van alle stempels die jij hebt gekregen of die jij jezelf hebt gegeven. Je leert opnieuw naar jezelf te kijken. Niet naar wat nu je verhaal is, maar welk verhaal jij over jezelf wilt vertellen.

Werk in uitvoering; de basis


5 één op één sessies van een uur.
Dit individuele coachprogramma helpt jouw antwoord te krijgen op de vragen: Wie ben ik? en Wat wil ik?

Je leert hoe je deze antwoorden naar buiten kan brengen en je staande te houden in je omgeving. Ik leer je alles over je brein en hoe het werkt, we onderzoeken samen jouw sterke punten en je valkuilen en ik leer je eerlijk te zijn naar jezelf en je omgeving. Na elke sessie krijg je twee weken om het geleerde in praktijk te brengen. Je bent dus maximaal drie maanden onderweg naar vernieuwd zelfvertrouwen, focus en richting. Met praktische tools in je rugzak.

Ik kwam bij Madelon omdat ik met veel vragen rond liep in mijn hoofd, waar ik zelf geen duidelijk antwoord op had. Madelon praat met mij op een heel ander niveau dat bijvoorbeeld mijn vrienden. Ze is persoonlijk en vindt de woorden die ik zoek. Ze laat me situaties en ervaringen van een ander oogpunt bekijken. Ik begrijp nu steeds meer mijn eigen emoties en waarom ik doe wat ik doe.


David Stoks
21 Jaar
Ik ben in oktober 2018 meegeweest op retraite met Madelon. Ik heb daar enorme verbinding kunnen voelen met andere jongeren en coaches. Nou moet ik zeggen dat ik niet altijd even goed wist wat ik nou moest bij Madelon. Zij zou waarschijnlijk als eerste zeggen “je moet niks” en dat klopt. Dit gevoel kwam naar voren toen ik begon te merken dat zij dingen van mij wist zonder dat ik het zelf wist of door had. Alsof ze dwars door mijn laagjes heen kon kijken. Dat is apart voor iemand met laagjes waar nog nooit iemand doorheen zag. Alleen dit had mij al zo geholpen dat iemand mij écht zag. Ik kon mijzelf zijn. Er hangt zo een zacht gevoel om Madelon heen. Soms spraken blikken al genoeg tussen ons. De week dat ik er was ben ik mijzelf pas echt tegen gekomen. Zo begon het dat ik enorme verbinding heb gevoeld met anderen, maar door Madelon heb ik de beste en meest handige verbinding kunnen leggen: met mijzelf. En jeetje wat sta ik op mijn eigen podium te schitteren!

Kim Maassen
20 jaar

1 op 1 coachdag


Dit is een intensieve 1 op 1 dag waarin we op een effectieve en verbindende manier aan het werk gaan om er vervolgens krachtig en met vernieuwd vertrouwen uit te komen.

Voor wie is deze dag?
Deze dag is voor jongeren bij wie er zogenaamde ‘kortsluiting’ is ontstaan. Teveel opgekropte emoties en pijn of prikkels van buitenaf kunnen voor een behoorlijke blokkade zorgen. En dan op een dag knapt het. Je wil niet meer naar school, het liefst afsluiten van iedereen en hebt geen idee wat te doen. Je voelt je eenzaam, gefrustreerd en het lijkt of niemand je begrijpt. Na deze dag heb je inzicht over wat er met je aan de hand is en wat je zelf kunt doen om het aan te gaan en heb je gevoeld dat er wel een oplossing is.

⦁ Alle ruimte voor jouw verhaal ⦁ Heerlijke lunch ⦁ Technieken om zelf met je blokkades aan de slag te gaan ⦁ Meditatie- en ademoefeningen ⦁ Activiteit ( sport of creatief) passend bij jouw thema
Bij Madelon heb ik geleerd terug te gaan naar mijn werkelijke ik. Ze heeft echt gewerkt vanuit mij in plaats van het ‘probleem’. Doordat wij door pijnlichamen zijn heen gegaan zijn er verschillende blokkade’s en angsten verdwenen. Ook heb ik een hoger bewustzijn bij haar gecreëerd waardoor ik niet meer de weg kwijt raak. Veel keuzes die ik vandaag de dag maak doe ik vanuit Liefde, niet meer vanuit angst. Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.

Rik (21 jaar)

Inspiratie

Blogs, video's, podcast en meer..