ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL, MAAR WEET JE NIET ZO GOED HOE DAT KOMT?

Er is niets mis met hulp vragen als je zelf even niet meer weet
hoe je nu verder moet. Sterker nog, het vraagt moed en lef om
die hulp te vragen. Als jij dit leest dan heb jij de eerste stap al gezet.

Als jongere in deze maatschappij heb je het heel druk.
Je wilt gezien worden door anderen en tegelijkertijd jezelf ontdekken.
Je zet je misschien af, probeert van alles uit, om later misschien
tot de conclusie te komen dat je eigenlijk iets heel anders wil.
Misschien weetje het helemaal niet meer. Vind je het moeilijk om
aansluiting te vinden en sluit je je af voor anderen?
Of overschreeuw jij jezelf?


‘Het gaat er niet om wat er in het verleden gebeurd is, het gaat erom wat je NU wilt.’

Als je piekert, angstig bent of heel veel vragen hebt, dan beïnvloedt dat je leven.
Je schoolprestaties lijden eronder en je relaties met anderen staan onder druk.
Maar ja… wat moet je dan doen??

Hier begint mijn missie. Ik geloof dat jongeren, ondanks alles wat speelt in hun leven, gelukkig kunnen zijn. Met al mijn kennis, liefde en ervaring geef ik jou een rugzak vol tools, zodat jij weet hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.
Ik help jou om met vol vertrouwen in het leven staan. Je gaat ontdekken en begrijpen wie je bent en waar je echt gelukkig van wordt. Los van alle stempels die jij hebt gekregen of die jij jezelf hebt gegeven. Je leert opnieuw naar jezelf te kijken. Niet naar wat nu je verhaal is, maar welk verhaal jij over jezelf wilt vertellen.

Wat goed om te weten is dat mijn diensten niet in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de gemeente of ziektekostenverzekering. Toch wil ik mijn werk en hulp beschikbaar maken voor elke portemonnee. Want als wat ik doe en wie ik ben jou aanspreekt, jij altijd de gelegenheid moet hebben om hier mee aan de slag te kunnen!
Daarom vind je hieronder een keuze in aanbod met altijd iets dat WEL kan. Op die manier kun je me ook wat beter leren kennen én dat maakt het aangaan van een persoonlijk traject nu eenmaal makkelijker.

Dus ga lekker neuzen en hopelijk vind je iets dat bij jou past!

Inner Movement: een GRATIS online introductie

In deze online introductie neem ik je vijf dagen mee op zoek naar antwoorden, jouw antwoorden. Dit betekent niet dat ik ze allemaal voor je heb, maar dat ik je ga vertellen over 5 thema’s die voor jou belangrijk zijn om je goed te voelen. Elke dag ontvang je een nieuwe video waarin ik één van de thema’s bespreek en je krijgt een oefening, een opdracht of een vraag waarbij je wordt uitgedaagd om te denken, maar vooral voelen.

En deze training is dus GRATIS
Een unieke manier om mij en mijn manier van werken en vertellen te leren kennen. Even eerst lekker de kat uit de boom kijken zullen we maar zeggen.

Your Inner Movement COMMUNITY

Een besloten online omgeving voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar met online trainingen en inspiratievideo’s, een wekelijkse coachingscall met mij of een andere expert waarbij iedereen vragen kan stellen, maar het allerbelangrijkste: andere jongeren met wie je je kan verbinden en kan delen.

Voor wie ?
Deze online omgeving is er voor jou als je nieuwsgierig bent naar jezelf en anderen. Als je even vastloopt maar de stap naar hulp buiten de deur nog te lastig vindt. Het is voor jou als je wel met mij wilt werken maar een persoonlijk coachprogramma financieel niet haalbaar is op dit moment. Het is voor jou om je te laten ervaren dat je er niet alleen voor staat.

En met de Huddle app op je telefoon is deze omgeving altijd dichtbij!

⦁ Alle ruimte voor jouw verhaal ⦁ Maandelijkse videotraining & inspiratie ⦁ Technieken om zelf met je blokkades aan de slag te gaan ⦁ Meditatie- en ademoefeningen ⦁ Yoga voor jongeren – Community – Ruimte voor jong en creatief talent en nog veel meer…..

Deze omgeving is op dit moment nog offline, om te kijken welke omgeving het beste gaat passen bij de doelen die erbij horen. Heb je interesse? Laat me dat dan vooral weten.

Bij Madelon heb ik geleerd terug te gaan naar mijn werkelijke ik. Ze heeft echt gewerkt vanuit mij in plaats van het ‘probleem’. Doordat wij door pijnlichamen zijn heen gegaan zijn er verschillende blokkade’s en angsten verdwenen. Ook heb ik een hoger bewustzijn bij haar gecreëerd waardoor ik niet meer de weg kwijt raak. Veel keuzes die ik vandaag de dag maak doe ik vanuit Liefde, niet meer vanuit angst. Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.

Rik (21 jaar)

Your Inner Movement PERSONAL

Dit individuele coachprogramma helpt antwoorden te vinden als je je even niet zo lekker voelt. Er is iets aan de hand, je voelt je niet prettig of zelfs ongelukkig en je weet niet waarom.

Je leert hoe je deze antwoorden naar buiten kan brengen en je staande te houden in je omgeving. Ik leer je over je (puber)brein en hoe het werkt, we onderzoeken samen jouw sterke punten en je valkuilen en ik leer je eerlijk te zijn naar jezelf en je omgeving. Na elke sessie krijg je twee weken om het geleerde in praktijk te brengen. Je bent dus maximaal vier maanden onderweg naar vernieuwd zelfvertrouwen, focus en richting.

Wat krijg je?
– individuele sessies van een uur ( minimaal 5)
– 1 gezinssessie met één of beide ouders
– Tweewekelijkse opdrachten & inspiratie voor thuis
én een verrassend welkomstcadeau ..

Kosten: 75 euro, inclusief btw per uur
( minimale afname is 5 sessies om resultaat ook echt te kunnen behalen)