Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratietheater “Handen uit het haar!”

januari 25 @ 13:00 - 16:00

€29.50

Madelon Blok, ambassadeur van jongeren, neemt je mee op reis naar de wondere wereld van jongeren en de puberteit. Vanuit verschillende perspectieven vertelt ze verhalen vanuit haar ervaringen in het onderwijs en haar werk in haar eigen praktijk. Verschillende scénes uit het leven van een puber komen voorbij, waarin ze haar visie geeft over waarom ‘moedig zijn’ zo belangrijk is in deze tijd. Of je nu de puber, de ouder, de docent, de buurvrouw bent, deze middag zal bakken vol inzichten en inspiratie geven.

Ook krijgen verschillende jongeren deze middag een podium die vanuit hun eigen ontwikkeling willen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ze zijn bereid om die moed en kwetsbaarheid te laten zien voor het publiek. Omdat ze ervaren hebben dat het werkt en geloven in wat ze te vertellen hebben.

Dit alles in de vorm van theater, met een interactief programma, verhalen, muziek, video’s en heel veel humor.

‘De wachtlijsten van de jongerenzorg groeien nog steeds en dat terwijl ik geloof dat er nog zoveel preventief te doen is. Ik geloof in de zelfredzaamheid van jongeren, dat ze het zelf kunnen, maar zeker niet alleen. Dat ze te leren hebben hoe het leven werkt en dat ze dit vooral leren van de volwassenen om zich heen. Niet door te luisteren, maar door het kunstje af te kijken. Die volwassenen kunnen daarom niet anders dan hierin het goede voorbeeld te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk en uitdagingen in het leven. Dat vraagt moed, kwetsbaarheid en een gezonde dosis zelfspot. Nu komt dit allemaal samen in een theaterzaal met al die prachtige jongeren in mijn team die hieraan willen meewerken, dat is toch fantastisch!’

Madelon werkt in Zwolle als jongeren- en gezinscoach. Hiernaast inspireert ze ouders over Moedig Ouderschap, zowel online als live cursusdagen. Ook geeft ze trainingen Moedig Mentoraat in het onderwijs en is ze in te huren als spreker. Madelon haalt haar kennis en visie uit 20 jaar ervaring met jongeren vanuit het onderwijs, haar praktijk én haar onmisbare team van jongeren, die haar scherp houdt en jong van geest.

Gegevens

Datum:
januari 25
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€29.50
Website:
www.madelonblok.nl

Organisator

Madelon Blok

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available